hír címe

A Tölgy annyira fontos a kádárnak, mint a szőlőszemek a borásznak!


A hordó mint eszköz

 

Számunkra egyértelmű üzenet, hogy a borász egyik fontos eszköze a minőségi bor készítése folyamán a hordó, amely sohasem végeredmény, hanem csak eszköz lehet. A hordó uralkodása nem cél, hanem olyan jegyek elérése, ami különlegessé teszi borukat.

 

Bizalom, bizalom, és bizalom – Minőség, minőség és minőség

 

Nyugodtan állíthatjuk, hogy a hordó abszolút bizalmi termék, hiszen a borász egész éves energiáját, gondolatait, terveit, munkáját, pénzét, idejét kell bele tegye, amiből később sikereket kell elérnie, karriert kell építenie, meg kell élnie. A kádár csak a legkiválóbb minőséget adhatja borász kollégájának. Mindezeket szem előtt tartva csak a legjobb alapanyagot használjuk fel, amit magas szakmai hozzáértéssel ötvözünk.

 

Többgenerációs tapasztalat, évtizedes szakértelem

 

Drága édesapám mellett már apró gyermekkoromban magamba szívtam a szakma szeretetét. Apám 1959-ben kezdte végzett kádárként pályafutását, amelyet a logónkban is feltüntetünk neve mellett. Akkor még kisfiúként pakoltatta velem a dongát és a béremet mindig fagyira váltottam. Az évek alatt mindig lelkesen és szorgalmasan segítettem neki, megszállottsággal figyeltem a szakma rejtelmeit, ami azt jelenti, hogy édesapám mellett már 12 évesen "gyakorlott" kisegítője voltam, így több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem mindössze 43 évesen. Olyan szinten megtanított a finom kézi szakmunkára, amit most már a világon egyedülálló, így ennek a tudásnak az értéke felbecsülhetetlen.

összes hír